06.07.2015-Sümeyye Erdoğan Avrasya’da

SÜMEYYE ERDOĞAN AVRASYA’DA

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Trabzon temsilciliğinin açılışını yapmak için Trabzon’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Avrasya Üniversitesi’nin Yomra Yerleşkesinde inşa ettiği I. Dünya Savaşı Trabzon Şehitleri Anıtı’nı da ziyaret etti.

KADEM Genel Başkanı Yrd. Doç. Dr. E. Sare Aydın Yılmaz ile Şehitler Anıtını ziyaret eden Erdoğan’ı Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız, Rektör Prof. Dr. Aşkın Asan, Kocaeli eski rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu ve Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu karşıladı.

Şehitler Anıtı ve Avrasya Üniversitesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Rektör Aşkın Asan, bu anıtı üniversite kampüsümüzde yapmadaki amacımız şehitlerimizi I. Dünya Savaşının 100. yılında anmak ve kalbimizde sonsuza dek yaşatmaktır dedi. Sümeyye Erdoğan ise Avrasya Üniversitesinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şehitler Anıtının yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.